KORONAVIRUS – GRØNN FASE

Stilla legesenter er tilbake igjen på grønt nivå fra mandag 31.05.
Likevel skal du ikke møte opp til time dersom du er satt i karantene og/eller har symptomer på luftveisinfeksjon som f.eks sår hals, feber, hoste, forkjølelse, influensa eller liknende. Ring først for videre avtale.

Fortsett å vaske eller sprite av hendene 🙂

For mer informasjon, besøk Alta kommune sin hjemmeside:

NY FASTLEGEVIKAR

Mandag 25.05 2021 fikk Stilla legesenter en ny fastlegevikar Anders Mark SandberghStouge. Velkommen til oss!

KORONAVIRUS – GUL FASE

På grunn av smittesituasjonen i Alta kommune, er legesenteret i GUL beredskap fra fredag 21.05.21

Du skal IKKE oppsøke legesenteret om du er satt i karantene og/eller har symptomer på luftveisinfeksjon som for eksempel sår hals, feber, hoste, forkjølelse, influensa eller liknende. Da må du ringe først.

Ved avtalte timer, sitt i bilen og vent, så blir du ringt inn når det er din tur.
Husk å vask eller sprite hendene når du kommer inn.

For mer informasjon, besøk Alta kommune sin hjemmeside:

VIKARLEGE

I uke 15,19 og 23 har vi fått inn en ekstra vikarlege.

STILLA LEGESENTERET STENGER KL. 12 FREDAG 26.03

På grunn  av oppdatering av vårt datasystem, stenger stilla legesenteret kl. 12 fredag 26.03.

ASTRAZENECA-VAKSINEN – Når skal lege kontaktes?

Legemiddelverket og folkehelseinstituttet (FHI) har laget en oversikt over hva som er vanlige bivirkninger etter AstraZeneca vaksinasjonen og hva vaksinerte bør være oppmerksom på.

Her kan du gå inn for mer informasjon:

HENVENDELSE TIL DIABETESTEAM, SAMT SÅR OG STOMI

Vi tar i mot henvendelser og beskjeder som skal videreformidles til diabetesteamet, samt sår og stomi.

HELSENORGE.NO ER OPPE OG GÅR IGJEN (skrevet 12.02.21)

Nå kan du bestille resepter gjennom helsenorge.no.
Dette gjelder kun pasienter på listene til fastlege Elle Ravdna Sara og Karoline Damsgård Nilsen.
Tjenesten er dessverre ikke et tilbud til våre fastlege vikarer.

ENDRINGER I ÅPNINGSTIDER (skrevet 11.02.21)

Fra og med 01.mars, flytter vi lunsjtiden fram til kl. 12. Det vil derfor bli en liten endring i åpningstiden/telefontiden.

PROBLEMER MED Å BESTILLE TJENESTER FRA HELSENORGE.NO

Vi opplever for tiden problemer med å motta meldinger ved bestilling av tjenester via helsenorge.no.
Dette gjelder resepter og timebestilling.

Vi jobber med saken.

Ta heller kontakt pr telefon.

STOR PÅGANG

Vi opplever for tiden stor pågang i telefonen på morgenen, og det kan derfor være litt ventetid. Hvis det er noe som kan vente, ber vi deg vennligst om å ta kontakt senere på dagen.

NY FASTLEGE

Fra og med 04.februar 2021 fikk Stilla legesenter en ny fastlegevikar Tonje Riise Hamre. Velkommen til oss!

KORONAVIRUS

Du må ikke oppsøke legesenteret om du er satt i karantene og/eller har symptomer på luftveisinfeksjon som for eksempel sår hals, feber, hoste, forkjølelse, influensa eller liknende. Da må du ringe først. Dette gjelder også om du har avtalt time.

Har du husstandsmedlemmer med luftveisinfeksjon , bruk munnbind.  Vi ønsker at du stiller til undersøkelse nydusjet og med rene klær. Smykker og klokker bør legges igjen hjemme. Dette er viktig for å redusere faren for virusspredning.

• Ring oss på telefon 482 85 500. Dersom du ikke får tak i oss pga stor pågang, forsøk igjen litt senere.
  • Ved mistanke om akutt, alvorlig sykdom ring legevakt på 116 117
  • Ved akutt nød eller fare for liv og helse – ring medisinsk nødtelefon 113

Du finner oppdatert informasjon og konkrete råd om koronaviruset på HelseNorge.no eller på FHI.no. Dersom du ikke finner svar på viktige spørsmål, kan du ringe informasjonstelefonen på 815 55 015.

Lurer du på om du skal testes for corona, ta coronasjekken her. Koronasjekk.no skal til en hver tid være 100 % i samsvar med råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.

NYTT LOKALE

Fra og med 06.januar 2021 flytter Stilla legesenter til nye lokaler. Du vil  finne oss på det nye omsorgsenteret. For å komme til oss må du bruke hovedingangen til omsorgsenteret og følg så videre skiltene. Velkommen!