KORONATEST FOR REISE

Dersom du trenger å ta koronatest før reise til utlandet, kan du ta kontakt med fastlegekontoret for å bestille time til dette.  Du må selv undersøke hvilke regler som gjelder i det landet du skal reise til, og hvilken type test som kreves. Svar på testen registreres på helsenorge.no og kan hentes ut derfra. Om det er ønskelig med en skriftlig attest fra legen, kommer takst for dette i tillegg.

PRISER:   PCR  HURTIGTEST SKRIFTLIG ATTEST
VOKSEN 750 KR    500 KR        250 KR
BARN UNDER 18 ÅR 375 KR    250 KR        250 KR

 

KONSULTASJONER

Konsultasjoner foregår etter timebestilling. Primært foregår konsultasjon ved fysisk oppmøte.

For time som ikke blir benyttet, eller avbestilt senest 24 timer før avtalt tid, vil pasienten belastes med kr 160,- + girogebyr.

OBS: Om du ikke har fastlege hos oss kan vi dessverre ikke tilby time, da må du kontakte Alta Legevakt på tlf 116117.

 

HUSK Å OPPDATERE PERSONOPPLYSNINGER

For at innkallinger, prøvesvar, faktura ol., skal nå fram til deg, er det svært viktig at dine personopplysninger til enhver tid er oppdatert hos oss.
Så dersom du har fått ny adresse, nytt telefonnummer eller en ny arbeidsgiver, er det fint om du deler de med oss. Om du skal kunne bestille legetimer via Helsenorge, må vi også ha registrert din e-post.

Opplysningene kan gies på telefon  482 85 500, eller til oss i resepsjonen.

På helsenorge.no kan du;

  • Bestille time (NB! Du kan kun bestille time hos din egen fastlege. Det er kun mulig å bestille enkelt timer, dobbeltimer må avtales med fastlegen.)
  • Fornye resepter på faste medisiner